Förmedling husbilar

Vill ni ha hjälp med att sälja er husbil?

Som privatperson är det många gånger, både som säljare och köpare, besvärligt att genomföra en affär med en begagnad husbil. Vem bedömer fordonets skick och funktion? Är priset relevant? Finns det några garantier? Går det att få finansiering? Dessutom ska man som säljare ha tid att både svara i telefon och visa fordonet. För att inte tala om alla tekniska förklaringar som ofta efterfrågas av en köpare.

Vi förmedlar husbilar, ej äldre än 10 år, smidigt och enkelt! Läs mer nedan.

Allt detta tar vi hand om!

Fordonsförmedling - steg för steg:

  1. Vi gör en värdering av ditt fordon som du får godkänna. Allt utifrån marknadsläge, fordonsskick och utrustning.

  2. Vi går igenom avtalet oss emellan och vad vi kan förvänta oss av varandra.

  3. Du lämnar ditt fordon hos oss, tömt och städat. Tillsammans med fordonet lämnar du också all eventuell lös utrustning och dokumentation såsom; ägarbevis, servicebok, manualer etc.

  4. Vi gör en “inbyteskontroll” där samtliga fordonets funktioner gås igenom tillsammans med en översyn på fordonets allmänna skick. Är det något som behöver åtgärdas får du ett kostnadsförslag innan vi går vidare. Eventuella kostnader regleras i samband med att fordonet säljs eller om uppdraget avslutas.

  5. Vi “rekondar” ditt fordon, in- och utvändigt. (Vilket också görs löpande under uppdragets gång).

  6. Ditt fordon fotograferas och exponeras/marknadsförs via: Blocket, Bytbil och vår hemsida. Dessutom skyltas den i vår utställning, inom- eller utomhus. Den kan också komma att annonseras i dagspress, på radio eller i något annat forum vi nyttjar som marknadsföring.

  7. Intressenter av ditt fordon möts av våra kunniga säljare som visar upp och går igenom ditt fordon samt bistår vid provkörning. Förslag om finansiering, service och andra tjänster kopplat till ditt fordon erbjuds.

  8. Vi försäljning av ditt fordon gör vi en “leveransservice” för att säkerställa fordonets funktioner och skick, ännu en gång. Dessutom erhåller den nya köparen en omfattande genomgång av fordonet.

  9. När den nya ägaren har betalt och fått fordonet registret på sig så slutreglerar vi också våra mellanhavanden. Försäljningssumman minus vår provision samt eventuella kostnader/reparationer som vi tidigare kommit överens om. Detta sker omgående så utbetalningen till dig sker utan dröjsmål.
Uppgifter om ert fordon
Kunduppgifter
Samtycke
Jag godkänner att Trestads Fritidsfordon AB behandlar mina uppgifter enligt integritetspolicyn.


Insta-push

Har du frågor?

Tveka inte på att kontakta oss. Vi vill att du ska göra din bästa husbilaffär och känna dig trygg med ditt köp!

Du följer väl oss på våra sociala medier?

Följ och gilla oss gärna på våra sociala medier så missar du inga kampanjer, event eller andra nyheter.

Missa inte vårt nyhetsbrev!

Gå inte miste om unika erbjudanden, nyheter, event och mycket mer – anmäl dig till vårt nyhetsbrev!