Alpine INE-W990HDMI Multimediapaket

16 995:-

Inklusive backkamera och montering!

Alpine INE-W990HDMI är en makalös maskin som till skillnad från sin föregångare INE-W990BT även har HDMI! Med navigering i världsklass som kombineras med utmärkt ljud med flertalet ljuduppspelningsmöjligheter. Skärmen på 6,1" ger en klar överblick, både vid navigering av vägar och menyer.

  • Inbyggd navigation
  • Stödjer de flesta filformat (DVD/CD/DivX/MP3/WMA/AAC)
  • Bluetooth
  • HDMI

Navigera utan problem
Tack vare att Alpine INE-W990HDMI har flertalet smidiga navigationsfunktioner kommer det inte längre vara något problem att manövrera sig på orter man aldrig tidigare varit på. INE-W990HDMI ger dig tillgång till nästan alla europeiska länder med stödkartor och landmärken i 3D. Tack vare den förbättrade databasen kommer du med lätthet att hitta till dina favoritplatser men det kommer även vara lika lätt att hitta nya spännande platser du aldrig tidigare varit på. 

Maskinen har förfinats till med utökat internt minne och förbättrad hårdvara för bättre flyt när du scrollar på kartan och med snabbare ruttkalkuleringar. Du har dessutom möjlighet att se uppspelningsinformation längst ner på kartan, och vill du kan du med ett knapptryck växla mellan kartan och ljuduppspelningsläget.

Fantastiskt ljud
INE-W990BT har dessutom ett riktigt bra ljud. Den har ett riktigt avancerat ljudprocesssytem via sin Bass Engine SQ som maximerar basljudet och tonbalansen, plus att den erbjuder en mängd inställningsmöjligheter tack vare funktioner som Digital Time Correction och en 9-bands parametrisk EQ. Med 3-par lågnivåutgångar på 4v finns det fina möjligheter att bygga ut systemet. 

Uppspelning via bluetooth har aldrig varit lättare. Med Simple Secure Pairing parar du din telefon med några enkla knapptryck och sedan är du redo att njuta av ett fantatiskt trådlöst ljud. Du kan självklart föra handsfreesamtal så att du kan hålla ögonen på vägen och händerna på ratten. 

Om du parar ihop INE-W990HDMI med en backkamera ifrån Alpine kommer backning och parkering att bli mycket enklare och säkrare. Det dyker upp färgade markeringar som agerar avståndsguide och de kan självklart anpassas efter din bil.

Insta-push

Har du frågor?

Tveka inte på att kontakta oss. Vi vill att du ska göra din bästa husbilaffär och känna dig trygg med ditt köp!

Du följer väl oss på våra sociala medier?

Följ och gilla oss gärna på våra sociala medier så missar du inga kampanjer, event eller andra nyheter.

Missa inte vårt nyhetsbrev!

Gå inte miste om unika erbjudanden, nyheter, event och mycket mer – anmäl dig till vårt nyhetsbrev!